Rijschool Acht
 
 

 
 
 
Contact
 
 

Rijschool Acht
Alblasstraat 8
5626 BJ Eindhoven
Telefoon: 0650882529
GSM : 06-50882529

 
 
 
Gratis Les
 
 

Gratis les? klik hier
 
 
 
RIS Opleiding
 
 
 
 
 
Startpagina
 
 
Rijschool-Acht.nl als startpagina?

Klik hier

(alleen voor IE 5.x of hoger)
 
 
 
RIS Opleiding :
De rijopleiding in stappen (RIS) is een moderne opleiding van hoge kwaliteit, met een fors hoger slagingspercentage dan de reguliere rijopleiding. Bovendien toont onderzoek aan dat je als bestuurder veiliger het verkeer in gaat. De RIS-opleiding werkt met een stappenplan, aan de hand van praktijkbegeleiding bereidt je thuis de les voor die je gaat volgen. Je komt dus al voorbereid de auto in zodat je bijna de volledig les besteed aan oefenen van dat gene wat je hebt voorbereid.

4 modules:
De opleiding bestaat uit 4 modules, iedere module wordt afgesloten met een toets. Ook deze toetsen zijn een traject naar je examen toe, je gaat meerdere malen om met momenten waarin je autorijden door iemand wordt beoordeeld, dus we kunnen ook oefenen in het omgaan met die spanning die een toets / examen met zich meebrengt. Ook kunnen we zo in een vroeg stadium al je prestaties vergelijken tijdens de lessen en toetsen zodat we hier vroegtijdig op in kunnen spelen.

Module 1:
Voertuigbediening en voertuigbeheersing

Module 2:
Beheersing van eenvoudige verkeersmanouvres en situaties Ris deeltoets 1/2

Module 3:
Complexe voertuigbediening en beheersing van
Complexe verkeersmanouvres en situaties toets 3

Module 4:
Veilige en verantwoorde verkeersdeelname praktijkexamen.

Deze modules bestaan uit verschillende scripts die je via het internet thuis kan voorbereiden. Doordat de RIS een hele goede en structurele opbouw heeft en je thuis de lessen voorbereid. Duurt deze opleiding niet langer dan de reguliere opleiding maar wordt je wel een bestuurder. Die zelfstandiger en beter voorbereid is op het verkeer van deze tijd?..

Meer informatie zie Rijopleiding in Stappen (RIS)
...............................................................................................................................................